Home » Over ons

Over ons

Over ons

Hoi, wij zijn Miriam en Jeroen. In 2020 zijn we gestart met Excelvraag.nl vanuit een gemeenschappelijke interesse in deze mooie en handige applicatie.

Miriam heeft vanuit haar werk als business controller veel ervaring met Excel en daar allerlei berekeningen in gemaakt. Ook Jeroen heeft voor zijn werk Excel regelmatig nodig. Hij richt zich meer op de technische kanten van Excel, zoals macro’s en imports. Een mooie combinatie een site als deze. We zien allebei uitdaging in het oplossen van problemen met Excel. Wel met mate overigens, want Excel is zeker niet geschikt voor alle scenario’s. 

Ons doel met deze website is om Excel kennis laagdrempelig te delen met een brede doelgroep. Hier dus geen ingewikkeld techjargon, managementtaal of ander moeilijk gedoe. We leggen Excel op laagdrempelige wijze uit en hopen dat door de zaken te delen die wij ooit hebben uitgezocht jij dat niet meer hoeft te doen. 

Veel plezier met deze website. En als je hier je oplossing niet vindt, stel je vraag dan even op onze vragen pagina. Dan gaan we voor je op zoek. 

Vriendelijke groet,

Miriam en Jeroen

Geen antwoord gevonden?

Stel dan je vraag op onze vragen pagina. Wij gaan dan proberen om je vraag te beantwoorden. Misschien schrijven we er zelfs wel een artikel over. Hoe cool is dat?